ZZP Boekhouder

Ben jij ZZP-er en op zoek naar een vakkundige, professionele en betrouwbare ZZP boekhouder?
Dan is LDAssist de ideale partner voor financiële en administratieve ondersteuning voor ZZP en MKB

LD Assist verzorgt de volledige boekhouding en financiële & fiscale administratie voor verschillende zzp’ers in uiteenlopende bedrijfstakken en sectoren – verspreid over Noord-Holland.

Een overzichtelijke boekhouding en financiële administratie is immers het fundament voor iedere zelfstandig ondernemer. Wij nemen je veel werk uit handen zodat jij je kunt focussen op daar waar je het beste in bent: het zelfstandig ondernemerschap en het laten groeien van de onderneming.

Experts op het gebied van zzp boekhouding

Door onze ruime ervaring op het gebied van administratie en boekhouding voor zelfstandige ondernemers, hebben wij de expertise om elk probleem volgens de juiste wijze te analyseren en op te lossen, waardoor we jou deskundig kunnen adviseren en begeleiden. Wij streven ernaar dat elke zelfstandig ondernemer – of je nu aan grote of kleine projecten werkt – kan profiteren van de diensten van LDAssist.

Het uitbesteden van je boekhouding en administratie kan je vele financiële voordelen opleveren.

Wat kan LDAssist voor zzp’ers en MKB betekenen:

  • Volledige verwerking van administratie en boekhouding
  • Advisering m.b.t. het effectief ordenen van de administratie en boekhouding
  • Verzorgen en indienen van correcte Aangifte Omzetbelasting en ICP, maandelijks of per kwartaal
  • Verzorgen en indienen van correcte Aangifte Inkomstenbelasting
  • Opstellen van een jaarrekening

Wat hebben we van je nodig

Wat hebben we van je nodig voor een correcte zzp boekhouding? Het enige wat jij hoeft te doen is ons op gezette tijden de nodige boekhoudkundige, administratieve en financiële informatie aan te leveren. Denk hierbij aan inkomende en uitgaande facturen, bankafschriften, belastinginformatie en andere bescheiden. Vervolgens dragen wij er zorg voor dat deze informatie wordt omgezet in een professionele boekhouding. Na de verwerking van de aangeleverde informatie, sturen wij je een helder en actueel overzicht met betrekking tot je (financiële) administratie. Op deze wijze heb je altijd goed zicht op de actuele (financiële) situatie van jouw onderneming.

Wat kost een ZZP Boekhouder

De kosten voor een ZZP boekhouder zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoe groot is de onderneming bijvoorbeeld? Hoeveel uitgaande en binnenkomende facturen zijn er ongeveer? Wat zijn je wensen en behoeften? En wil je alleen een verwerking van de administratie of wil je ook dat alle aangiftes bij de Belastingdienst worden ingediend?

Op zoek naar een ZZP Boekhouder?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden